Tot ce trebuie sa stii despre Rochii de Mireasa!

Termeni si Conditii

Erochiidemireasa.ro pune intotdeauna pe primul plan securitatea datelor tuturor vizitatorilor si doreste sa le asigure o vizita cat mai placuta si mai lunga. Pentru a isi realiza obiectivele, echipa noastra a colaborat cu mai multi specialisti in domeniu si a elaborat o politica completa de termeni si conditii, ce poate fi consultata in randurile de mai jos.

Informatiile din site-ul erochiidemireasa.ro sunt proprietatea intelectuala a echipei redactionale. Erochiidemireasa.ro are drept de copyright si drepturi depline pentru toate informatiile.

Vizitatorii site-ului pot utiliza liber aceste informatii numai in scopuri personale, pentru informare sau documentare asupra unor subiecte de interes general. Mentionam ca informatiile nu sunt adaptate cazurilor particulare, iar daca se doreste folosirea acestora in aceste cazuri, este bine sa va adresati unor specialisti in domeniu.

Folosirea informatiilor in scop comercial este strict interzisa, indiferent de modul in care aceasta este realizata (copiere, trunchiere, interpretare, comentare, etc) sau de mediul folosit (electronic sau cel clasic, pe hartie).

Echipa erochiidemireasa.ro nu poate fi facuta sub nicio forma si in nicio situatie responsabila de calitatea informatiilor de pe site si a veridicitatii stirilor. De asemenea, toti membrii echipei redactionale si manageriale nu pot fi acuzati si nu sunt responsabili pentru eventualele daune sau alte pagube ce isi pot face aparitia ca urmare a utilizarii datelor.