Tot ce trebuie sa stii despre Rochii de Mireasa!

Blog

Daca iti place, Like & Share
sfaturi
12
aug.

Cum sa fii o mireasa perfecta

Ziua nuntii este cea in care totul trebuie sa decurga perfect. Tu trebuie sa arati impecabil, invitatii sa se simta minunat, iar fotografiile sa aiba un cadru natural de exceptie.

Planificarea, secretul unei nunti perfecte

Daca ne dorim o nunta perfecta este necesar ca aceasta sa fie planificata minutios, cu o buna perioada de timp inainte de fericitul eveniment.

Cel mai important lucru ramane insa sa ne urmarim interesele proprii, pentru ca atunci cand prietenele vor afla ca ne planificam nunta, vom primi o mai multe sfaturi, ce vor intra in siguranta in contradictie.

Cel mai bine ar fi sa apelam la sfatul unui  mentor, o persoana cu o experienta mare de viata in care sa avem incredere, sau daca aceasta nu exista, este cel mai bine sa angajam o agentie de evenimente.

Alegerea rochiei de mireasa este adevarata piatra de temelia a nuntii. Desi suntem tentate sa ne alegem o rochie cat mai somptuoasa, cu multe accesorii, este necesar sa ne gandim ca aceasta vine la pachet cu un cost ridicat si poate deveni obositoare la un moment dat.

Rochia cu un design simplu ne va oferi o nota eleganta si un farmec personal cu atat mai mare, cu cat aceasta va avea  putine accesorii, alese cu gust.

Albul nu mai este in trend in aceasta perioada, iar rochia noastra poate avea si culoarea ivoriu, gri deschis sau auriu.

Rochia va fi completata cu o pereche de cercei menita sa ne sublinieze linia delicata a gatului, precum si de un colier fin, menit sa estompeze decolteul si de o bratara fina.

Mireasa perfecta trebuia sa aiba pantofi comozi

Secretul unei nopti linistite consta si in perechea de pantofi pe care ne-am ales-o. Desi nu multe dintre noi stim, pantofii sunt elementul cu care trebuie sa incepem, iar acestia trebuie cumparati inainte de a ne alege rochia, deoarece aceasta va fi aleasa in functie de inaltimea tocului si de modelul pantofilor.

Modelul ales trebuie sa fie cat mai comod, deoarece ziua nuntii va fi lunga si nu trebuie sa uitam de un accesoriu obligatoriu: un set de pernite de silicon, ce vor fi asezate in interiorul pantofilor si care ne vor oferi un plus de confort.

O atentie deosebita trebuie sa acordam gablonturilor. Nu trebuie sa exageram cu numarul acestora si nici cu piese foarte scumpe, deoarece riscam sa avem un aer vulgar.

Interesant ar fi ca acestea sa fie montate intr-o bijuterie hand made, cu o montura ce ne va scoate in evidenta personalitatea.

Atata manichiura, cat si coafura si machiajul trebuie sa arate imperial. Coafura si machiajul trebuie insa alese cu o atentie deosebita, intrucat acestea vor trebui sa ne puna intr-o lumina cat mai favorabila si trebuie sa reziste cel putin pe o durata de 24 de ore.

Tenul ar trebui sa fie pregatit special pentru nunta, asa incat ar fi bine sa incepem un tratament cosmetic cu o perioada mai lunga de timp inainte sa aiba loc nunta.

Pentru toate acestea este recomandat sa apelam la specialisti in domeniu, nu sa facem experimente cu ar putea sa ne ruineze nunta.